En av en halv million

Det finnes nå en halv million apper i Apples App Store. Jeg har laget en av dem.

Jeg har skrevet, animert og lest inn barneboken Kaos i Slottsparken. I tillegg har jeg programmert selve appen.

Heldigvis trengte jeg ikke å gjøre alt alene. Kari Sabine Malmin hjalp til med illustrasjonene, Ove Helleren assisterte med lyden, og Katrine Harder har vært med og testet appen.

Kaos i Slottsparken er ikke den første norske barneboken i App Store, og kanskje heller ikke den beste. Jeg blir nok verken rik eller berømt. Men det er helt greit. Det er ganske fascinerende i seg selv at det er mulig for vanlige folk å lage og gi ut en barnebok som er til salgs når som helst og hvor som helst i hele landet.

Framover kommer jeg til å skrive litt om hva som gikk bra og mindre bra under utviklingen, hvor mye barnebøker bør koste, og hvordan du går fram hvis du vil lage og utgi din egen barnebok for iPad og iPhone. I tillegg kan du få høre om hvordan det går med neste bok. Hvis det er noe du lurer på, så spør i kommentarfeltet.

2 kommentarer

Skriv en kommentar